Транспортният министър се среща с турския си колега за превозвачите

Транспортният министър се среща с турския си колега за превозвачите
Приключила е срещата на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов с ръководствата на браншовите организации в автомобилните превози. Това съобщи за Агенция "Фокус" Георги Петърнейчев, член на Управителния съвет на АЕ
A A+ A++ A

Приключила е срещата на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов с ръководствата на браншовите организации в автомобилните превози. Това съобщи за Агенция "Фокус" Георги Петърнейчев, член на Управителния съвет на АЕБТРИ.

Присъстваха представители на организациите АЕБТРИ, БАСАТ, СОАТ, които миналата седмица поискаха срещата с транспортния министър, както и представители на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”.

Дискутирани са проблемите на българските превозвачи с Турция и други проблеми, свързани с развитието на българския товарен автомобилен транспорт.

Министър Папазов е поел ангажимент - да проведе среща в най-скоро време с турския министър на транспорта, да постави исканията на българските превозвачи, които са съобразени с международните конвенции, и да се търсят пътища за тяхното разрешаване, каза Георги Петърнейчев.

#превозвачи #АЕБТРИ #БАСАТ #СОАТ #Георги Петърнейчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Акценти

Инбет Казино