Пиян шофьор уби жена в Бургас

Пиян шофьор уби жена в Бургас
Водачът на автомобила е тестван с дрегер за употреба на алкохол, който отчел – 2,52 промила - взета му е кръв за химичен анализ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

52-годишна жена е загинала на място при катастрофа, предизвикана от пиян шофьор в Бургаско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Инцидентът станал на  пътя Карнобат – Айтос, на входа на Айтос.

Пияният шофьор се движил с висока скорост и когато трябвало да направи десен завой загубил контрол над колата. Колата напуснала пътното платно вляво и се блъснала в еластичната ограда - мантинела. Вследствие на удара колата се завъртяла и е паднала в отводнителна канавка на около 100 м по посока на движението. При пътния инцидент на място е загинала возещата се на задната седалка в колата жена – К.Г., 52-годишна от Бургас.

46-годишният водач Ф.Ф. и неговият спътник – В.В., 55-годишен, и двамата от бургаския квартал "Ветрен", получили наранявания. Ф.Ф. е контузна рана на главата и комоцио, без опасност за живота, В.В. е с контузни рани на гръдния кош, прегледан и освободен за домашно лечение.

Водачът на автомобила е тестван с дрегер за употреба на алкохол, който отчел – 2,52 промила - взета му е кръв за химичен анализ.

Неговият спътник В.В. също е тестван, като за него дрегерът отчел 1,11 промила, взета му е кръвна проба за химичен анализ.

#Бургас #МВР #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Акценти

Инбет Казино