Toshiba представи три нови таблета с Android

Toshiba представи три нови таблета с Android
A A+ A++ A

Toshiba предприе нов сериозен опит да увеличи присъствието си на пазара за таблети с Android. Японците представиха едновременно цели три нови модела, всички с 10.1-инчови дисплеи. И трите са базирани на Android 4.2 и ще се предлагат с допълнителен защитен капак с клавиатура Toshiba Keyboard Cover - в комплект с таблета или като допълнителен аксесоар. Капакът има вградена механична клавиатура за бързо и коректно въвеждане на текст и служи също така като протектор за таблета.

Първото устройство ще се продава под името Excite Pure и е базов модел в ниския ценови клас. Pure ще предлага чипсет NVIDIA Tegra 3, 16GB вградена памет, 1GB RAM, 3MР камера, слот за miroSD карта и MicroHDMI интерфейс, а резолюцията на екрана ще е 1280 x 800 пиксела. Вторият таблет се нарича Excite Pro и е със сериозни характеристики, които включват NVIDIA Tegra 4, 2GB RAM, 32 GB вградена памет, стереовисокоговорители Harmon Kardon и резолюция на екрана от 2560 x 1600 пиксела.

Топмоделът на Toshiba е Excite Write, който е хардуерно идентичен с Excite Pro, но предлага и стилус, който е доста подобен на предлаганите с устройствата от серията Note на Samsung. Таблетът, естествено, ще включва и допълнителен софтуер за работа със стилуса. И трите устройства ще дебютират в САЩ още следващия месец, а на европейския пазар ще ги видим през третото тримесечие.

http://www.androidpolice.com/2013/06/03/toshiba-announces-new-10-tablets-excite-pure-excite-pro-with-tegra-4-and-2560x1600-resolution-excite-write-with-stylus/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино