Ъпдейт за Galaxy S4 добавя опция за местене на приложенията в картата с памет

Ъпдейт за Galaxy S4 добавя опция за местене на приложенията в картата с памет
A A+ A++ A

Наскоро се вдигна шум около достъпната за потребителите памет в Samsung Galaxy S4 - оказа се, че във варианта с 16GB памет може да се ползва около половината от нея. Това е проблем, тъй като приложения могат да се инсталират само във вградената памет. Samsung обеща да провери как стоят нещата и да намали заеманото място от интерфейса TouchWiz, но изглежда компанията е работила и по осигуряването на начин за преместване на приложенията в картата с памет.

Тази опция добавя нов софтуерен ъпдейт за телефона, който вече се разпространява от компанията и в момента е достъпен за потребителите в Германия. Обновяването е за варианта с процесор Qualcomm Snapdragon 600 (модел GT-i9505) и е с големина цели 365МВ, което подсказва, че промените в него не са никак малко.

Според германския сайт MobiFlip в списъка с промени е посочено само подобряване на стабилността, но очевидно има и други. От сайта са открили променен интерфейс на календара, опция за прозрачна статус лента при ползване на собствен тапет за основния екран, обновяване на приложението за камерата и включването на опцията за преместване на приложенията в картата с памет.

Проверихте ли да подобен ъпдейт е достъпен и за вашия Samsung Galaxy S4?

http://www.mobiflip.de/samsung-galaxy-s4-erhaelt-firmware-update/
http://allaboutsamsung.de/2013/06/samsung-galaxy-s4-bekommt-software-update/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино