Sony подготвя мобилно събитие на 25 юни

Sony подготвя мобилно събитие на 25 юни
A A+ A++ A

Юни вече се очертава като изпълнен с технологични новини месец и сред тях, изглежда, ще има и такива от Sony. Компанията започна да разпространява покани за свое събитие с мобилна насоченост, което ще се състои на 25 юни. Засега няма повече подробности какво ще видим на него, но в получените от германски медии покана се пита "и така, искате повече?", което може да се изтълкува по различни начини.

Това може да е свързано с премиерата на нови телефон, таблет или услуги, но не е изключено да се отнася и за устройство с подобрени технически характеристики - по-бърз процесор, камера с по-висока резолюция или пък дисплей с по-голям диагонал. Вече се носят слухове за смартфон на компанията с по-голям диагонал на екрана, а освен това се говори и за нов камерафон.

Друга възможност е тогава да бъде представена версия на телефона Xperia Z с чист Android. Вече се заговори за това, а Sony има добро име сред авторите на софтуер за Android, тъй като предоставя навреме изходния код на софтуера си, а наскоро пусна и AOSP версия на Android 4.2 за Xperia Z. Освен това 25 юни е само ден преди да започнат продажбите в Щатите на Samsung Galaxy S4 и HTC One с чист Android. Разбира се, не е изключено да става дума за насочено към германския пазар събитие със специфични за него анонси.

http://bestboyz.de/save-the-date-sony-mobile-kundigt-event-fur-den-25-juni-an/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници