Sony подготвя Xperia Z Ultra с 6,4" дисплей

Sony подготвя Xperia Z Ultra с 6,4" дисплей
A A+ A++ A

На 25 юни Sony подготвя събитие, на което може да ни представи едно много интересно устройство. Става дума за смартфона Xperia Z Ultra, който досега беше познат с кодовото име Togari. Според източник на Xperia Blog той ще разполага с 6.4" "Triluminos with X-Reality for Mobile" дисплей с резолюция 1080p и ще е снабден с нов тип сензорен слой, който ще позволи работа с пръст, стилус, молив или всякакви други предмети. Не е изключено в него да е добавена инфрачервената сензорна технология на шведската компания Neonode, която от години присъства в четците за електронни книги на Sony.

Другите характеристики на Xperia Z Ultra са не по-малко впечатляващи. Според досегашната информация ще разполага с четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 800 с работна честота 2.2GHz и графичен ускорител Adreno 330, а основната камера ще е 8MP с Exmor RS сензор. Устройството отново ще има водоустойчив корпус и ще е сертифицирано по стандартите IP55/IP58. Другите детайли за смартфона подсказват, че ще се продава с Android 4.2 и ще е изключително тънко с размери 179,2 x 92 x 6,5 мм. Посочва се, че теглото в 212 г.

http://www.xperiablog.net/2013/06/07/xperia-z-ultra-togari-is-a-beast-6-4-inch-triluminos-display-snapdragon-800-6-5mm-thin/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници