Samsung Galaxy Ace 3 залага на Android 4.2

Samsung Galaxy Ace 3 залага на Android 4.2
A A+ A++ A

Всяка от последните няколко седмици започваше с новина за нов смартфон на Samsung и тенденцията продължава с премиерата на новия Samsung Galaxy Ace 3. Устройството ще допълни популярната серия от модели от среден клас и вече предлага дизайн, който е вдъхновен от топмодела Galaxy S4.

Както вече стана ясно през уикенда, устройството използва двуядрен процесор с честота 1GHz от неустановен тип и го допълва с 1GB RAM памет. Вградената памет е в обем 4GB, от която за потребителя са достъпни 1,77GB, но добавеният microSD слот осигурява лесен начин за включване на още памет.

Samsung Galaxy Ace 3 разполага с 4" TFT LCD дисплей с резолюция 480 x 800 пиксела и има 5МР камера с LED светкавица с възможност за запис на 720p видео при кадрова честота 30fps. Предната камера е с резолюция 0,3МР, а размерите на корпуса са 121,2 x 62,7 x 9,8 мм при тегло 115 г.

Смартфонът има батерия с капацитет 1500 mAh и ще се предлага в две версии в зависимост от пазара - с 3G и с LTE възможности за връзка. Второто издание ще има 8GB вградена памет.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници