Моуриньо: Вече съм Щастливия

Моуриньо: Вече съм Щастливия
Жозе Моуриньо. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Сега не съм Специалния, а Щастливия. Изключително щастлив съм“, обяви Жозе Моуриньо на първата си пресконференция, след като се завърна като мениджър на „Челси“, предаде БГНЕС.

През препълнената с журналисти зала за брифинги на „Стамфорд Бридж“ Моуриньо за пореден път подчерта любовта, която изпитва към лондонския клуб. „Сега не съм Специалния, а Щастливия. Изключително щастлив съм. Времето лети. Много неща се случиха в професионалния ми живот през последните девет години, аз запазих своята природа, имам същите емоции и отдаденост към футбола, но вече съм различен човек. Ако трябва да опиша себе си сега, ще се опиша като много щастлив човек, защото за първи път ще водя отбор, който наистина обичам“, сподели португалският специалист.

„Постоянно чувам, че съм бил уволнен, че е имало тотален срив в отношенията ми с Абрамович. Това не е вярно. Разделихме се по взаимно съгласие, решихме, че това е най-доброто за клуба и за мен. Точно защото нямаше никакъв проблем в отношенията ни, сега мога да се върна тук“, допълни Моуриньо.

#Жозе Моуриньо #Челси

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници