Цацаров праща Ася Петрова в Шумен

Цацаров праща Ася Петрова в Шумен
Три екипа от прокурори полицаи и служители на ДАНС ще правят инвентаризация на делата на досегашната ГДБОП. Делата, които ще бъдат ревизирани, ще са по направленията корупция, наркотици и контрабанда. Това стана ясно след срещата на главния прокурор Соти
A A+ A++ A

Три екипа от прокурори полицаи и служители на ДАНС ще правят инвентаризация на делата на досегашната ГДБОП. Делата, които ще бъдат ревизирани, ще са по направленията корупция, наркотици и контрабанда.

Това стана ясно след срещата на главния прокурор Сотир Цацаров, вътрешния министър Светлин Йовчев и изпълнявашия длъжността шеф на ДАНС Владимир Писанчев.

Отделно от това ще се наблегне на две конкретни дела. Едното за отвличането на дете в София (отвличането на Лара) и делото за атентат в Сарафово, заяви Цацаров.

От думите на Цацаров стана ясно, че Ася Петрова ще бъде командирована в Шумен, за да следи процеса, по който и тя работеше - "Килърите". Цацаров обясни , че Петрова остава зам.-главен прокурор.

Припомняме, че Ася Петрова беше спрягана от някои политици и медии за близка приятелка на Цветан Цветанов. Дори се появиха слухове, че се опитвала да лобира сред магистрати в полза на бившия МВР-шеф, срещу когото е образувано дело за незаконно подслушване.

#Ася Петрова #Сотир Цацаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници