Още няколко дни за включване в конкурса UniCredit App Challenge

Още няколко дни за включване в конкурса UniCredit App Challenge
A A+ A++ A

В края на месец май УниКредит Булбанк и Mobile Monday дадоха официален старт на конкурса за мобилни приложения и интерактивно съдържание UniCredit App Challenge, powered by Mobile Monday, на който Mobile Bulgaria е медиен партньор. Напомняме за него, тъй като крайният срок за включване в него изтича на 23 юни, или тази неделя, и ако искате да се включите, ще трябва да побързате.

Десетте най-добри разработчици/екипи ще бъдат поканени да представят на 1 юли проектите и идеите си за приложения пред професионално жури от представители на бизнеса и на ИТ сектора. Председател на журито е главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян. На 1 юли на официална церемония ще бъдат обявени и победителите.

Първите трима ще получат парични награди на обща стойност 6000 лева, както и актуални модели смартфони HTC. Целият награден фонд е на стойност над 10 000 лева. В конкурса UniCredit App Challenge ще може да се участва с проект, идея или демо версия на приложение в една от следните категории: Лични финанси; Малък бизнес; Банкиране на бъдещето; Приложения за специални клиентски сегменти; Игри и забавления.

Повече информация за инициативата има тук:
http://www.unicreditbulbank.bg/bg/Media_Centre/App_Challenge/About/index.htm

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино