Променят движението в София заради мача с Аржентина

Променят движението в София заради мача с Аржентина
След 22.00 часа и в двата дни ще бъдат осигурени допълнителни тролейбуси, които ще извършат допълнителни курсове по маршрута на линии № 4 и № 11.
A A+ A++ A

Временно се променя движението в столицата заради двата мача с Аржентина от Световната лига по волейбол, които ще се проведат в събота и неделя в зала „Арена Армеец", съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 8.00 до 18.00 часа днес и утре се забранява престоят и паркирането в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. „Асен Йорданов" между бул. „Шипченски проход" и „Площад на авиацията" 2.

Разрешава се престоят и паркирането в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. „Асен Йорданов" между бул. „Шипченски проход" и „Площад на авиацията" от 18.00 до 24.00 часа днес и утре.

При необходимост и по преценка на „Пътна полиция" ще се забранява влизането на автомобили в двете посоки, с изключение на колите на масовия градски транспорт, както следва:

- по бул. „Асен Йорданов" между бул. „Шипченски проход" и „Площад на авиацията";

- по подходите от бул. „Цариградско шосе" към „Площад на авиацията";

- по бул. „Д-р Г.М. Димитров" между бул. „Драган Цанков" и „Площад на авиацията".

От 18.00 до 24.00 часа днес и утре автобусите от линии 76, 204, 213, 306 и 604 след спирка „МБАЛ Св.Анна" в посока център и в посока изход ще се движат в локалните платна на бул. „Цариградско шосе" и ще спират двупосочно на спирка „Площад на авиацията".

След 22.00 часа и в двата дни ще бъдат осигурени допълнителни тролейбуси, които при необходимост да извършат допълнителни курсове по маршрута на тролейбусни линии № 4 и № 11.

Удължава се маршрутът на автобусна линия № 294 както следва: продължава направо след площад на авиацията, бул. „Асен Йорданов", обратен завой на бул. „Асен Йорданов" след зала „Арена Армеец" и по маршрута двупосочно.

#София #Аржентина #волейбол #движение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници