Гришо: Няма да коментирам Серина

Гришо: Няма да коментирам Серина
Гришо призна, че обича Лондон. Снимка: Men’s Journal
A A+ A++ A

Григор Димитров даде интервю след отличната си победа с 3:0 сета над Симоне Болели в мач от първия кръг на Уимбълдън. В него не бе подминат въпросът за изказването на Серина Уилямс, че Гришо има „каменно сърце“.

„Мисля, че това е напълно... не, определено няма да коментирам това. Аз съм на Уимбълдън, направих страхотен мач и ще оставя играта ми да говори вместо мен“, сподели Гришо, цитиран от Дарик.

Хасковлията бе помолен да коментира и имитациите на приятелката му Мария Шарапова, които той и Новак Джокович направиха след демонстративния мач помежду им миналата седмица. „Тя мисли, че никой от нас двамата не се справи добре, така че, предполагам, това ни прави равни“, отговори с усмивка Гришо.

Григор не крие, че Уимбълдън е любимият му турнир, а Лондон един от любимите градове, а една от причините: постоянният дъжд над английската столица.

„Да, и го казвам без никакъв сарказъм. Наистина! Харесва ми, че тук винаги вали, а аз обичам дъжда. Обичам го, просто се чувствам приятно. Харесва ми мрачната атмосфера, когато е тъмно и в същото време вали. Това ми дава и допълнителна енергия да играя добре.“

#Григор Димитров #Лондон #Мария Шарапова #Уимбълдън #Симоне Болели

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници