Тази снимка може би показва Sony Xperia i1 Honami

Тази снимка може би показва Sony Xperia i1 Honami
A A+ A++ A

Вече видяхме впечатляващия Sony Xperia Z Ultra, но има едно друго очаквано устройство, което все още разпалва въображението на феновете на японската компания. Става дума за модел с кодовото име Honami, който според слуховете ще е отговорът на Sony на камерафоните от висок клас, които представят конкурентите. Все още не е ясно кога компанията ще реши да го анонсира официално - вероятно през втората половина на годината, но в интернет вече започнаха да се появяват изображения, за които се твърди, че го показват.

Такава снимка идва от бразилския сайт techtudo и в нея вероятно е показана задната част на устройството между Xperia Z Ultra и Xperia ZQ (бразилското име на Xperia ZL). Забелязва се приликата с Xperia Z, което се дължи на използвания дизайнерски език OmniBalance, а освен това до камерата се вижда инфрачервен сензор като този в японската версия на въпросния модел. Очаква се Honami да разполага с 20МР камера - потвърдено от techtudo и да има четириядрен процесор Snapdragon 800.

http://www.techtudo.com.br/noticias/noticia/2013/06/xperia-i1-existe-flagra-exclusivo-mostra-smartphone-sony-de-20mp-no-brasil.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници