Протестиращи „погребват" властта

Протестиращи „погребват" властта
Хиляди протестиращи се събраха и днес пред президентството и Министерски съвет за 15-ия ден на протести срещу кабинета „Орешарски". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Хиляди протестиращи се събраха и днес пред президентството и Министерски съвет за 15-ия ден на протести срещу кабинета „Орешарски", съобщи "24 часа".

След като в предишните дни на протестите бяхме свидетели на "обесване" на политическата система и "сватба" между политиците, днес протестиращите са планирали символично погребение на властта.

Виждат се плакати "БСП, ДПС и "Атака" експертно ще ни изведатот кризата с катастрофа" и "Пенсионер лумпен ви се извинява, че ви избрахме. Няма да се повтори", съобщава "Дневник".

Майка е закачила посланието "Защото ни писна да ни правят на май-му-ни" на количката на детето си.

На протеста се появи и мъж в усмирителна риза и снимка на Волен Сидеров на лицето си. Докато той буйстваше, се появи жена, облечена като медицинска сестра, която го усмиряваше.

Фейсбук групата "Политеска промяна сега" е опънала транспрант и записва с любителска камера гласа на младите. Появиха се и младежите с тъпаните от първите дни на протеста.

Същевременно контрапротестът в подкрепа на правителството продължава, съобщи БГНЕС. Няколко хиляди души се обединяват в социалните мрежи и организират акция утре и вдругиден пред НДК в подкрепа на кабинета "Орешарски".

#протест #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници