Димчо Михалевски: Избори - след една година!

Димчо Михалевски: Избори - след една година!
Михаевски бе категоричен, че всички политици, включително бившите управляващи, са в дълг пред хората в страната. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Трябва да дадем една година на кабинета, после да направим избори заедно с тези за Европейския парламент. Нямаме още решение по този въпрос, но според мен трябва да вървим в тази посока, заяви Димчо Михалевски, зам.-председател на парламентарната група на Коалиция за България, пред ТВ7.

„Ние изкарахме хората на улицата с някои наши назначения и начина на вземането на решения и трябва с много ясни послания да убедим същите хора, че формулата ни, макар и лимитирана във времето, е изпълнима", обясни Михалевски.

Според него, другото важно нещо, което трябва да се направи е да се предодолеят конфликтите в самото БСП.

„Разумното поведение е да се даде обозрим хоризонт за действие с ясни цели и задачи, за да бъде укрепена държавата", каза депутатът.

Михаевски бе категоричен, че всички политици, включително бившите управляващи, са в дълг пред хората в страната.

„Най-лесно е да бутнем правителството и парламента. Не трябва да се управлява на всяка цена, но е важно да се обединим като нация около няколко цели и да кажем на хората – работим по Изборния кодекс, за помагане на социалните групи, за засилване на инвестициите", коментира депутатът.

#Димчо Михалевски #БСП #Коалиция за България #избори #Изборен кодекс #Михалевски #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници