Протестиращи блокираха АМ "Тракия"

Протестиращи блокираха АМ "Тракия"
АМ "Тракия"
A A+ A++ A

Близо 60 души са блокирали АМ "Тракия" на 118-и километър тази сутрин. Хората са дошли с 2 автобуса и няколко автомобила, с искания за оставка на кабинета. Протестиращи срещу правителството са затворили магистрала "Тракия" и в двете посоки до Пловдив,предаде Дарик.

Въвеждат се временни ограничения и отклонения на движението на АМ "Тракия" в района на Пловдив, съобщиха за Фокус от пресцентъра на областна дирекция на МВ в Пловдив. Пътуващите в посока Пазарджик - Бургас и обратно, ще преминават по стария Пазарджишки път, през Пловдив и по източно-обходния път или по Карловския път ще се включат обратно в движението на магистралата. Пътуващите от Стара Загора до София и обратно, да преминават през Пловдив, стария Пазарджишки път - село Цалапица и оттам да се включат в движението на АМ "Тракия".

Почти всички протестиращи носят национаолния флаг. Издигнати са и плакати, сред които и един с надпис: "Духът на протеста ни обедини в името на България". Чуват се викове "Оставка", "Mафия", "Олигарски вън".

Промените в движението са до 12:00 часа - официално обявеният час за край на протеста.

#протест #АМ "Тракия"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино