Skype за Windows Phone идва скоро

Skype за Windows Phone идва скоро
A A+ A++ A

Ако сте потребител на телефон с Windows Phone и очаквате с нетърпение да получите възможност за провеждане на разговори през Skype, скоро може и да имате повод за радост. Придобиването на Skype от Microsoft приключи през октомври, което означава, че една от основните причини за забавяне пускането на дългоочакваната версия на Skype за Windows Phone вече е преодоляна. Това подсказва и един висшите мениджъри в Skype в скорошно интервю, проведено по време на CES 2012. От думите му разбираме, че новото подразделение на Microsoft работи усилено по проект, свързан с Windows Phone, който ще бъде готов скоро.

Първоначалното обещание беше, че Skype ще е готов през есента на миналата година, навреме за излизането на Windows Phone Mango. Това обаче не се случи, а Microsoft запази мълчание около новите срокове за дебюта на приложението. Новият коментар подсказва, че не е изключено приложението да бъде представено официално по време на мобилния конгрес през февруари.

Според източници на The Verge, това ще е междинна версия на софтуера, която няма да е много интегрирана с платформата. Това от Microsoft са планирали за излизането на Windows Phone Apollo, издание, което очакваме по-късно през годината.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници