Наоми Кембъл се върна на подиума

Наоми Кембъл се върна на подиума
Наоми събра вниманието на зрителите с късата си черна рокля, разкриваща дългите й крака. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Наоми Кембъл направи изненадващо завръщане на модния подиум в ревю на Версаче снощи.

43-годишната супермоделка откри шоуто на модната марка в рамките на Седмицата на модата в Париж. Тя се качи на модния подиум за първи път, откакто беше нападната и обрана на парижка улица миналия декември.

Неподвластната на времето красавица събра вниманието на зрителите с късата си черна рокля, разкриваща дългите й крака, и отдаде емоционална почит на покойния дизайнер Джани Версаче, брат на настоящата творческа директорка на модната марка Донатела Версаче, съобщи БГНЕС.

„Много съм щастлива, че съм тук, в Париж, тази вечер, за да дефилирам за Донатела. Познаваме се повече от 25 години. Веднага се почувствах част от семейството, всички бяха толкова топли и отзивчиви. Разбира се, там беше Джани. Освен че е един от най-вдъхновяващите и уважавани дизайнери на всички времена, той беше като брат за мен, винаги на място в добри и лоши времена, споменът за него никога няма да угасне. Така че може да се каже, че това е емоционална вечер за мен. Страхотна привилегия е да бъда тук“, сподели Наоми.

Манекенката, която не беше дефилирала за Версаче от 15 години, беше посрещната с овации от изненаданите почитатели на модата след излизането си на подиума. „Започнах тази колекция Atelier Versace с мечтата за идеалната естетика на черно-бялата ера. Исках да направя нещо ново и си представих секси и изискана жена със силно излъчване. Само истинска икона като Наоми Кембъл можеше да открие това шоу“, заяви Донатела Версаче.

Ума Търман, Ема Робъртс и Закари Кинто бяха сред звездите, които наблюдаваха дефилето на Наоми от първия ред.

#Наоми Кембъл #Версаче

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници