Фенове на ЦСКА организират нов протест от 14 часа

Фенове на ЦСКА организират нов протест  от 14 часа
Миналаат събота фенове нападнаха сградата на БФС. Снимка: actualno.com
A A+ A++ A

Феновете на ЦСКА организират втори протест в подкрепа на клуба. Привържениците се организират в социалните мрежи и ще се съберат в 14.00 часа пред стадион „Българска армия“, предаде агенция "Фокус".

Очаква се настоящите собственици на ЦСКА да се срещнат с представители на групата бизнесмени, която изрази готовност да поеме отбора или той да преустанови дейността си, ако няма кандидат – купувачи на акциите му.

Миналата седмица бяха арестувани десетки фенове, не само на ЦСКА, но и такива на сръбския "Партизан" и румънския "Стяуа", които надапнаха сградата на БФС.

Припомняме, че след като блокираха за кратко Орлов мост, няколко хиляди привърженици на "армейците" се насочиха към централата на БФС миналата събота.
Те обстрелваха сградата с пиратки и други предмети и счупиха прозорците. Ултрасите влязоха дори вътре в нея, за да продължат с трошенето.

Привържениците на отбора са недоволни от управлението на футболния клуб и от водената политика от страна на собствениците. По думите на един от протестиращите собствениците на ЦСКА са ограбили отбора, продават играчите на безценица и не ги интересува съдбата на футболния отбор.

#ЦСКА #протест #БФС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници