Nokia пуска глобална навигация за всички телефони с Windows Phone 8

Nokia пуска глобална навигация за всички телефони с Windows Phone 8
A A+ A++ A

Вече стана ясно, че Nokia се кани да пусне ъпдейт за навигационните решения в някои от последните си телефони с Windows Phone 8, който да добави към тях възможност за навигация в целия свят. Става дума за моделите Lumia 520 и Lumia 720, които предоставят такава опция само за страната, в която са закупени. Днес компанията обяви подробностите за това и съобщи цените, на които ще предлага софтуера, който ще се появи в Windows Phone Store през идните дни.

Моделите Lumia 928, 925, 920, 822, 820, 810 и 620 вече имат достъп до глобалната навигация и това ще остане така и с новата версия на Here Drive+. Потребителите на Lumia 520 и 720 ще могат да закупят глобален навигационен лиценз срещу 15,49 евро, което пак е много добро предложение предвид цените на другите навигационни решения. Използващите модели с WP8 от други производители в Щатите, Канада, Мексико, Англия, Франция, Германия и Испания ще могат да изтеглят безплатно Here Maps, Here Transit и Here Drive, като последното ще им осигури безплатна навигация само в собствената им страна. Активирането на глобален лиценз също ще струва 15,49 евро.

И накрая, ползващите модели с WP8 от други производители в други страни (тук влиза и България) ще могат да изтеглят безплатно Here Maps, но ще трябва да платят 1,99 евро, ако искат да получат и Here Transit. Активирането на глобален навигационен лиценз ще им струва 34,99 евро.

http://conversations.nokia.com/2013/07/09/here-drive-here-drive-and-here-transit-updated/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници