Пълната спецификация на Nokia Lumia 1020 преди премиерата

Пълната спецификация на Nokia Lumia 1020 преди премиерата
A A+ A++ A

Часове преди официалното представяне на Nokia Lumia 1020, което очакваме в 18:00 часа, благодарение на сайта UnleashThePhones се появиха пълните характеристики на телефона. Сред тях няма особени изненади, тъй като основите детайли за камерафона вече станаха известни. Според новата информация той ще разполага с двуядрен процесор с неустановени модел и работна честота, 2GB RAM и 32GB вградена памет. Под извитото стъкло Gorilla Glass 3 ще се намира 4,5" AMOLED PureMotion HD+ ClearBlack дисплей с WXGA (1280 x 768) резолюция, който ще може да се ползва и с ръкавици.

По отношение на камерата ни очакват 41МР сензор със задна подсветка и система за оптична стабилизация, обектив с 6 елемента и две светкавици - ксенонова и LED. Посочва се възможността за 3х приближение без загуба в качеството, а за повече контрол при снимане е предвидено приложението Nokia Pro Camera. Предната камера е с резолюция 1.2МР и широкоъгълна оптика. Размерите на телефона се посочват като 130,4 x 71,4 x 10,4 мм при тегло от 158 г. Ако данните са коректни Lumia 1020 ще разполага с батерия с капацитет 2000 mAh и ще може да се комбинира с допълнителен панел за безжично зареждане.

В информацията обаче има два детайла, които пораждат съмнения за автентичността й. Използвания двуядрен процесор най-вероятно ще бъде Snapdragon S4, а според спецификацията му той може да обработва снимки с максимална резолюция 20МР. Едва Snapdragon 800 започва поддържа до 55МР изображения. Освен това се посочва включването на Bluetooth 3.0, а през последните дни стана ясно, че с ъпдейта Nokia Amber в някои от телефоните на компанията ще се активира Bluetooth 4.0.

http://unleashthephones.com/2013/07/11/exclusive-full-specs-of-the-nokia-lumia-1020/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници