Д-р Карафезов: Влошава се състоянието на детето от катастрофата на бул. „Цариградско шосе“

Д-р Карафезов: Влошава се състоянието на детето от катастрофата на бул. „Цариградско шосе“
„Има достатъчно кръв и кръвни продукти. Тук става въпрос за смущение в кръвосъсирването. Днес и утре ще бъдат най-критичните дни. Майката е в стабилно състояние. Там нямаме проблеми”, каза още д-р Карафезов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

За съжаление отбелязваме известни влошавания на състоянието на детето, пострадало в инцидента на бул. „Цариградско шосе“ през нощта“, каза д-р Михаил Карафезов, медицински директор на УМБАЛ „Света Анна“, съобщава Нова телевизия.

„През последното денонощие получи повече от 4 литра кръв и кръвни продукти. Настъпва известно смущение на кръвосъсирването. Това наложи да се прави консултация през нощта с нашите хематолози. Включиха се допълнителни препарати. Детето беше допълнително затоплено. В момента е овладяно кървенето. Продължава да е тежко състоянието. Продължава наблюдението“, обясни д-р Карафезов.

„Има достатъчно кръв и кръвни продукти. Тук става въпрос за смущение в кръвосъсирването. Днес и утре ще бъдат най-критичните дни. Майката е в стабилно състояние. Там нямаме проблеми“, каза още д-р Карафезов.

#катастрофа #Цариградско шосе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници