Протестиращи пред дома на Борисов, искат да ходи на работа

Протестиращи пред дома на Борисов, искат да ходи на работа
„За втори ден съм тук, чакам да видя Борисов и когато го видя, има какво да му кажа“, разказа друг от дошлите пред дома на бившия премиер. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Няколко десетки граждани излязоха пред дома на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя и в петък, за да го призоват да се върне на работа в парламента, предава БГНЕС.

Под прозорците на бившия премиер те извикаха „Бойко, на работа“ и издигнаха десетки призиви „Борисов, работи!“, „Г-н Борисов, време е наистина да тръгнете на работа“ и „Престани да се криеш, Бойко, отивай на работа“.

Според тях лидерът на ГЕРБ и депутатите от партията саботират работата на Народното събрание и трябва да се върнат в пленарна зала, за да гласуват важни за всички хора законодателни промени като увеличаването на минималната работна заплата, спиране на увеличаването на пенсионната възраст, промените в изборните правила.

„Много неща искаме да кажем на Борисов, искаме да му кажем и че не можем да пътуваме по магистралите, защото нямаме пари да си заредим колите, защото нямаме работа, имаме родители, които лежат на нашия гръб. Много неща искаме да му кажем, но той се крие, появява се, когато му е удобно на него, говори удобни за него неща, искаме работа, да се отворят работни места, за да можем да си пълним хладилниците и да си храним децата“, заяви един от протестиращите.

„За втори ден съм тук, чакам да видя Борисов и когато го видя, има какво да му кажа“, разказа друг от дошлите пред дома на бившия премиер.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници