Протестиращи при премиера: Протестите отвън не са наши

Протестиращи при премиера: Протестите отвън не са наши
Според протестиращите при срещата на премиера протестите са платени от ГЕРБ. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

„Тези протести отвън не са наши. Тези протести отвън са платени от ГЕРБ.“

Това заяви пред журналисти Стоян Тодоров от Граждански форум „Промяна“ след среща с представители на протестиращите граждански организации и премиера Пламен Орешарски в петък.

„Ние не подкрепяме правителството на БСП и на ДПС, ние подкрепяме българското правителство. Подкрепяме го за това, за което днес ни беше раздадено. Ние не сме слугинаж, ние не сме подлоги, ние сме част от обществото на България, подкрепяме българското правителство заради всичко това, което се случи през последните три години и половина“, заяви още Тодоров, цитиран от агенция „Фокус“.

По думите му през последните три години е имало реална диктатура, провеждана от правителството на ГЕРБ.

„Да, ние подкрепяме сегашното българско правителство. Това правителство беше избрано законно и то има 4-годишен мандат. Ние към момента нямаме право да не подкрепяме това правителство заради всичко това, което е изпълнено за този един месец“, посочи Стоян Тодоров. Той даде шест месеца доверие на това правителство.

Друг представител на протестиращите - Йордан Бонев, председател на Национално движение „Свобода“, посочи, че на срещата са получили уверението, че правителството ще работи. „Даваме определен период на това правителство – 100 дена даваме и това е“, пък заяви Бонев.

„Президентът отдавна не е този, който трябва да бъде обединител на нацията”, заяви от своя страна друг представител на протестиращите, които се срещнаха с премиера.

#ГЕРБ #Пламен Орешарски #БСП #ДПС #Йордан Бонев #Стоян Тодоров #ГЕРБ #протестиращи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници