Бандерас се въплъщава в Кастро?

Бандерас се въплъщава в Кастро?
Звездата от "Маската на Зоро" сега може да се превъплъти в ролята на кубинския диктатор Фидел Кастро. Снимка: cinefish.bg
A A+ A++ A

В Холивуд се носи мълвата, че испанската звезда Антонио Бандерас преговаря за ролята на бившия генерален секретар на комунистическата партия и кубински президент Фидел Кастро в „Дъщерята на диктатора“.

Предстои снимането на филма по сценарий на Алина Фернандес, дъщеря на Кастро, основан на наскоро публикувана нейна книга, предаде БГНЕС.

Според изданието Screen Daily самата Фернандес е споделила ентусиазма си от възможността главният изпълнител във филма „Ела, завържи ме“ да играе ролята на баща й. Актьорът още не е коментирал слуха.

Фернандес напуска Куба през 1993 г. поради несъгласие с наложения от баща й режим на острова.

Тя смята, че Бандерас е подходящ за ролята по книгата, която е написала, за да остави свидетелство за събитията в Куба и за отношенията си с баща си.

Филмът ще бъде режисиран от Майкъл Редфорд, а Боби Мореско ще бъде съсценарист, въпреки че дъщерята на Кастро ще има най-тежката дума по време на снимките.

Тази седмица предстои премиерата на последния филм на Содърбърг Haywire, в който Бандерас си партнира с Джина Карано, Майкъл Дъглас, Юън Макгрегър и Чанинг Тейтъм.

#Антонио Бандерас #Фидел Кастро #Холивуд #президент #Куба #режим #Содърбърг #Майкъл Дъглас #Юън Макгрегър #Чанинг Тейтъм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите