Слух: Microsoft ще прави редизайн на Windows Phone

Слух: Microsoft ще прави редизайн на Windows Phone
A A+ A++ A

Според Елдар Муртазин от сайта Mobile-Review Microsoft вероятно ще предприеме генерален редизайн на Windows Phone. В свой материал той отбелязва, че е формирана работна група, която трябва да очертае насоките за развитие на следващата версия на мобилната операционна система. По-интересното е, че според Муртазин групата ще започне на чисто и няма да използва Windows Phone 8 за база на своята работа.

Целта е да се създаде единна операционна система за смартфони и таблети, като според Муртазин за разработчиците няма да има забранени реформи. Това пък означава, че и интерфейсът Metro може да получи пълен редизайн или да стане жертва на реформата и да отпадне от Windows (Phone) 9.

Муртазин пише, че групата има за задача през есента да представи препоръки на ръководството на компанията и след това да започне работа по самия софтуер, който може да се появи по някое време през 2015. Дали в това има някаква доза истина предстои тепърва да разберем.

http://www.unwiredview.com/2013/07/15/clean-slate-again-for-microsofts-windows-phone-9-major-rethink-of-metro-ui-one-os-for-phones-and-tablets/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници