Цветлин Йовчев: Протестите са израз на криза в обществото

Цветлин Йовчев: Протестите са израз на криза в обществото
A A+ A++ A

Никога по никакъв повод не съм изразявал становище и не съм подкрепял тезата, че имаме разрастващи се протести в България, никога не съм твърдял, че имаме план за справяне с протестите. Това каза на пресконференция министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев по повод интерпретации на негови думи от интервю, излезли в медиите, предаде агенция „Фокус“.

Протестите са израз на криза в обществото. За решаването на тази криза, са необходими всички институции в България. Както хората, които протестират, така и тези, които не протестират, трябва да видят пътя за решаване на своите проблеми, каза министър Йовчев.

За днешната пресконференция министър Йовчев каза: „Целта е да представим конкретно изпълнение на мерки на програмата на МВР. Ще представим работещата интерактивна карта на престъпността, която представлява визуализирана карта на престъпността и позволява много по-големи възможности за осъществяване на контрол. Ще представим и GPS система за контрол на патрулите. Ще представим и критериите, по който ще оценяваме дейността на Областните дирекции на МВР“.

#Цветлин Йовчев #протести #интервю

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »