Иван Иванов отказа да играе за „Партизан“

Иван Иванов отказа да играе за „Партизан“
Иванов пък разкри, че е договорил личните си условия с „Базел“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Иван Иванов няма да играе за „Партизан“ (Белград) в мача от втория квалификационен кръг на Шампионската лига срещу арменския „Ширак Гюмри“. Българският национален бранител е отказал да излезе на терена при днешното гостуване на шампиона на Сърбия, съобщават медиите в западната ни съседка, цитирани от БГНЕС.

Иванов, който призова вчера за пореден път „Партизан“ да го продаде на швейцарския „Базел“, е заявил пред спортния директор Алберт Надж и треньора Вук Рашович, че не е готов да играе в днешния двубой. Новината излезе в сръбските медии само няколко часа преди началото на мача на арменска земя.

Бившият играч на ЦСКА има още една година от своя договор със сръбския гранд, с който стана на два пъти шампион на Сърбия. От „Базел“ пък вече обявиха, че няма да вземат Иван Иванов, ако той изиграе дори един мач за „черно-белите“ през този сезон.

Иванов пък разкри преди няколко дни, че е договорил личните си условия с швейцарския гранд и остава само двата тима да се разберат за трансферната сума на националния ни защитник.

#"Партизан" #Иван Иванов #"Базел"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници