Снимки и видео на новия Nexus 7

Снимки и видео на новия Nexus 7
A A+ A++ A

Следващата седмица Google подготвя събитие, на което най-вероятно ще представи Android 4.3 и наследника на таблета Nexus 7. Докато чакаме 24 юли, в интернет се появиха първите снимки на устройството, които са съпроводени с кратко видео и допълнителни технически характеристики, благодарение на източници на сайта Android Central. Засега не е ясно дали това е финалното устройство, или става дума за прототип, а освен това и сайтът не е напълно сигурен в характеристиките, така че ще трябва да изчакаме официалното представяне, за да разберем каква е истината.

Устройството отново е изработено от Asus и отново разполага със 7" дисплей, но вече има 2 камери. Предната е с резолюция 1.2МР, а основната е 5-мегапикселова. Като процесор се посочва Qualcomm Snapdragon S4 Pro, което е различен чип в сравнение със Snapdragon 600, който се появи преди време в сайта на Bluetooth SIG. От изписаното върху таблета става ясно, че има цели 4GB RAM, но не е изключено това да е грешка и да има 2GB. Споменават се и два високоговорителя. Операционната система, разбира се, е Android 4.3.

Заедно с това сайтът публикува и изображение от инвентарната система на верига магазини, в която присъстват цените на вариантите на таблета с 16GB и 32GB вградена памет. Първият ще се продава за 229 долара, а вторият ще струва 269 долара, което не е никак лошо предвид характеристиките на устройството.

http://www.androidcentral.com/new-nexus-7-pics-video-specs
http://www.androidcentral.com/nexus-7-sequel-pricing-leaks-16gb-229-32gb-269

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино