Йоканович: "Левски" не играе отборно

Йоканович: "Левски" не играе отборно
Йоканович днес направи първа тренировка с отбора. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Някои играчи сами решаваха как да играят срещу "Ботев". Не изглеждахме като отбор", заяви при представянето си новият наставник на "Левски" Славиша Йоканович.

Йоканович изгледа на живо поражението с 1:2 от пловдивчани, а днес направи първа тренировка с отбора, предаде БГНЕС.

"Гледах 4 срещи на отбора и тази срещу "Ботев". Не съм доволен. Можеше да загубим, а можеше и да победим. "Левски" има класа и добри футболисти. В някои моменти обаче ми изглеждаше, че играчите играчите сами вземат решения и нямат иде за колектива. Не съм магьосник. Трябва да играят както аз искам, да са отбор", заяви сърбинът.

По повод селекцията, той добави: "Има добри футболисти в тима. Знам, че има проблеми в дефанзивната линия, но засега не сме привлекли нови футболисти. С Владимир Гаджев ще говоря утре сутринта. Добър играч е и със сигурност ще ни е полезен".

Запитан какво му липсва на тима, Йоканович каза: "Трябват организация и дисциплина в мачовете. "Левски" има амбиции. Знам, че бе близо до трофея през миналия сезон. Знам моята отговорност, знам за историята на клуба. Длъжен съм да вярвам в играчите си и в екипа си. "Левски" празнува юбилей, нямаме време да чакаме следващия сезон".

#"Левски" #"Ботев" #Славиша Йоканович

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници