Цветлин Йовчев: Има сигнали за хора, които се опитват да попречат на придвижването към Бузлуджа

Цветлин Йовчев: Има сигнали за хора, които се опитват да попречат на придвижването към Бузлуджа
„Ще действаме съобразно ситуацията. Количеството на полицейските служители, както и разположението ще бъдат в зависимост от обстановката в момента”, уточни вътрешният министър. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В МВР има сигнали за хора, които по един или по друг начин се опитват да попречат на придвижването към Бузлуджа“, заяви министърът на вътрешните работи министър Цветлин Йовчев, предава „Фокус“.

Взимаме мерки, за да не допуснем това. Никой няма право да препречва и да възпрепятства свободното предвижване на хората”, каза Йовчев.

Ще действаме съобразно ситуацията. Количеството на полицейските служители, както и разположението ще бъдат в зависимост от обстановката в момента”, уточни вътрешният министър.

По повод критиките на Румен Петков от БСП за кадровите назначения Йовчев заяви:

Помолих г-н Петков, като има информация за нарушения, да я предостави. Тя ще бъде проверена по съответния ред”.

„Не съм склонен да правим промени просто така и срещам подкрепата на ръководствата на двете партии, които подкрепят правителството. Промени ще бъдат извършвани само тогава, когато считаме, че конкретният човек не се справя със задълженията си, не е лоялен към институцията или законите на страната”, отбеляза Йовчев.

#Цветлин Йовчев #Бузлуджа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници