Румен Петков: Изборите не трябва да са сега

Румен Петков:  Изборите не трябва да са сега
Петков счита, че точно белият автобус е подразнил протестиращите в онази вечер и се стигна до ескалация на напрежението. Снимка: www.manager.bg
A A+ A++ A

„Изборите не трябва да са сега“, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия бившият вътрешен министър Румен Петков.

„И обществото, и политиците трябва да благодарят подобаващо на всички полицаи, които стояха 17-18 часа в 40-ия ден на протеста“, каза още Петков и добави, че не приема обясненията на Цветлин Йовчев, че някои депутати са искали онази вечер да бъдат изведени по един начин, а другите по друг начин.

По думите му е имало поне няколко начина за извеждане на депутатите от сградата на Народното събрание. Петков счита, че точно белият автобус е подразнил протестиращите в онази вечер и се стигна до ескалация на напрежението.

„Мирният протест не представлява с ентусиазъм да се къртят плочки и чадъри, защото сега всичките плочки ще ги платим ние, данъкоплатците. Площадът е под видеонаблюдение от 2006 г. И ако някой не е видял, че подготвят паветата да бъдат премахнати, е негов проблем“, посочи Петков. Според него БСП не е гарантирала диалога и по този начин е загубила време.

#протест #видеонаблюдение #БСП #Цветлин Йовчев #Румен Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници