Мартин Димитров: Изборите трябва да са веднага

Мартин Димитров: Изборите трябва да са веднага
Изборите трябва да се проведат веднага, за да не се допускат повече грешки от страна на управляващите“, заяви Мартин Димитров. Снимка: offnews.bg
A A+ A++ A

„Изборите трябва да се проведат веднага. България има нужда от нови алтернативи. Правителството е в безизходица и на практика е подало оставка“, заяви в сутрешния блок на БНТ бившият председател на СДС Мартин Димитров, който е член на „Синьо единство“ и бивш председател на СДС.

По думите му новата десница трябва да предприеме единни действия и да се бори срещу мафията. „Всеки, който се опита да изразява мнението на протестиращите в момента, ще се провали. Този протест трябва да си остане на хората и на българската интелигенция. В политиката трябва да има нови алтернативи“, подчерта Димитров.

Бившият председател на СДС каза, че според него дори трябва нова лява партия, която да е конкуренция на БСП. „Реформаторският блок е отворена структура, в която може да участват всички, които искат да се борят с мафията. ГЕРБ доведоха голяма полицейщина в държавата и това няма как да им се прости.

Изборите трябва да се проведат веднага, за да не се допускат повече грешки от страна на управляващите“, отбеляза Димитров.

#синьо единство #БСП #ГЕРБ #СДС #Мартин Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници