През 2014 г. започва ремонт на стари участъци от АМ „Тракия“

През 2014 г. започва ремонт на стари участъци от АМ „Тракия“
Благодарение на подписани от министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева разрешителни, предстои да започне дългоочакваният ремонт на трите виадукта на автомагистрали „Тракия” и „Хемус”. Снимка: www.capital.bg
A A+ A++ A

„Старите участъци на автомагистрала „Тракия“ в района на Пазарджик, Пловдив и „4 километър“ в района на София ще бъдат ремонтирани през следващата година като част от „Транзитни пътища 5“ със средства от Европейската инвестиционна банка“, заяви Лазар Лазаров, председател на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“, предаде агенция „Фокус“.

Лазаров подчерта, че това вече е договорено с борда на банката, и допълни, че „не трябва да забравяме, че през летния период, когато е най-активното строителство, е и най-засиленият трафик и трябва да направим организация на движението, за да не може строителството и ремонтите да попречат на интензивния трафик през следващото лято“.

Лазаров отбеляза още, че благодарение на подписани от министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева разрешителни, предстои да започне дългоочакваният ремонт на трите виадукта на автомагистрали „Тракия“ и „Хемус“, където строителите вече са подготвили трасета.

#Лазар Лазаров #Тракия #Хемус #Пазарджик #Пловдив #София #строителството

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници