Този уикенд стартира Solar Summer в Слънчев бряг

Този уикенд стартира Solar Summer в Слънчев бряг
A A+ A++ A

Този уикенд стартира най-мащабното издание на най-големия фестивал за електронна музика у нас - Solar Summer. В продължение на пет уикенда домакин на организирания от Yalta Club фестивал е Cacao Beach в Слънчев бряг.

Парти маратонът стартира на 26 юли с гостуването на изключително талантливата Nicole Moudaber и шведското величие Adam Beyer, в чиято компания хилядите гости на фестивала посрещнаха изгрева на черноморския бряг.

На 27 юли директно от летището зад пулта се появи Sandy Rivera, който постави началото на дневните събития на Solar. Във втората фестивална вечер се включи носителят на „Грами“ Sharam, след чийто разбиващ сет Sandy Rivera отново показа майсторството си зад пулта и накара всички да танцуват до изгрев слънце.

Парти предизвикателствата на Solar Summer ще продължат следващия уикенд. На 2 август предстои поредната визита на британската денс машина Mark Knight, който обещава разбиващ 6-часов сет. С маратонски сетове е известен и основателят на култовия лейбъл  Desolat Loco Dice, който ще поеме парти щафетата на следващия ден. Заедно с него на 3 август ще видим и Robert Dietz и една от институциите на лондонска сцена Enzo Siragusa.

За плажното парти през деня на 3 август за първи път у нас пристига шотландският боец от лейбъла на Mark Knight  Toolroom Records – Mark Storie.

Следват уикенди с Hernan Cattaneo, Nick Warren, Guy Gerber, Dubfire, Fedde le Grand, MC Gee.

Грандиозният финал на Solar Summer ще е на 24 август с американския виртуоз Victor Calderone.

Билети за събитията са вече пуснати в продажба в мрежата на Еventim и на Белия бар в Yalta Club.

#Слънчев бряг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници