Бербатов влезе в историята на „Фулъм“

Бербатов влезе в историята на „Фулъм“
Бербатов влезе в историята на „Фулъм“. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Димитър Бербатов получи поредно страхотно признание след трансфера си във „Фулъм“.

Привличането на българина влезе под номер 5 в класацията на сайта на тима за ключови събития в цялата история на лондонския клуб, пише „Стандарт“.

Съобщението за Бербатов под № 5 гласи: „Последният ден от трансферния прозорец - 31 август 2012 година, бе много вълнуващ момент за клуба. Тогава бе потвърдено привличането на  Димитър Бербатов от „Манчестър Юнайтед“. Контрактът бе за две години. Българинът бе оценен на 30,75 милиона лири, когато премина в най-успешния клуб във Висшата лига. Той подписа с „червените дяволи“ през 2008 година и за четири години вкара 56 гола в 149 мача. С „Юнайтед“ той спечели два пъти Висшата лига, Купата на лигата и Световното клубно първенство“.

Колегите от официалната страница на „Фулъм“ правят обзор на кариерата на Бербатов, като представят и някои ключови цитати от бившия български национал. Цитиран е и мениджърът на лондончани Мартин Йол.

„На 32 години, Бербатов не показва никакви признаци да забавя темпото. Той отново ще бъде ключов играч за нас в предстоящата кампания“, оценяват още от сайта, като припомнят, че българинът реализира 15 гола в 33 мача през миналата кампания.

#"Фулъм" #Димитър Бербатов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници