Антоанета Цонева: Няма да отидем при Орешарски

Антоанета Цонева: Няма да отидем при Орешарски
„Искахме дебат. Не приемаме покана да бъдем приети от премиера. Не сме изпратени от никого. Никой не ни плаща, никой не ни координира“, отбеляза Цонева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ние не сме представители на протестиращите. Искахме неутрална територия. Няма да отидем на 1 август при премиера“, заяви пред БНР един от четиримата инициатори за среща с представители на властта Антоанета Цонева, предава БГНЕС.

„Искахме дебат. Не приемаме покана да бъдем приети от премиера. Не сме изпратени от никого. Никой не ни плаща, никой не ни координира“, отбеляза Цонева.

„Искаме да се случи без кордони и заграждения. Нямаме комуникация с другите 3-ма от представителите на властта, към които сме отправили покана. За нас беше важно да са заедно“, коментира Цонева.

„Нашите аргументи се манипулират. От управляващите. Моите приятели се включват в различни схеми и фалшиви внушения. Има въпроси, без отговори. Властта трябва да ги даде в открит диспут. Когато я няма отсрещната страна, не можем да чуем контрааргументи“, добави тя.

Министър-председателят Пламен Орешарски изпрати отговор на писмото, изпратено от Антоанета Цонева на електронната поща на правителствената информационна служба.

В писмото режисьорът Стоян Радев, юристът проф. Георги Близнашки, икономистът Асен Василев и застъпникът за честен изборен процес Антоанета Цонева канят на публичен дебат председателя на БСП Сергей Станишев, председателя на ДПС Лютви Местан, министър-председателя на България Пламен Орешарски и вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

#Антоанета Цонева #Пламен Орешарски #протест #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници