Спират водата в части от София

Спират водата в части от София
A A+ A++ A

Части от столицата ще останат без вода в четвъртък и петък, съобщиха от „Софийска вода". В четвъртък, във връзка с реконструкция и подмяна на уличен водопровод по ул. „Боянски водопад" , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в: бл. 236, бл. 241 вх. А,Б,В, бл. 1Е, бл. 2Е, бл. 3Е, бл. 4Е.

При продължителност на строително-ремонтните дейности „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: ул. „Георги Измирлиев" пред ОДЗ.

В петък, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Георги Сава Раковски" Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района: по ул. „Георги Сава Раковски" от бул. „Княз Александър Дондуков" до бул. „Сливница"; по ул. „Св. Кирил и Методий" от ул. „Георги Сава Раковски" до ул. „Георги Бенковски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Георги Сава Раковски" ъгъла с ул. „Цар Симеон". След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод, по ул. 1–ва в кв. „Малинова долина" ІІ част, се налага спиране на водоподаването на 2 август, петък, от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. 20, ул. 24, ул. 23, по ул. 2 от ул. 20 до ул. 23, ул. 4, ул. 3, ул. 2, ул. 5. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. 1 ъгъла с ул. 23.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.

#вода #София #спиране

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници