Освободиха директора на РИОСВ – Бургас

Освободиха директора на РИОСВ – Бургас
„Това, че съм член на някоя партия, не трябва да е мотив някой да бъде сменен. Твърдя, че съм експерт, цял живот това съм работил в областта на опазване на околната среда, това ми е и образованието“, посочи Георгиев, член на ГЕРБ. Снимка: burgasnews.com
A A+ A++ A

Директорът на РИОСВ – Бургас, Бойчо Георгиев е бил освободен от поста заедно с всички настоящи директори, предава БГНЕС.

Георгиев потвърди за освобождаването си и отбеляза мотива за него, който е в едно изречение: „По преценка на органа, който го назначава“.

„Това, че съм член на някоя партия, не трябва да е мотив някой да бъде сменен. Твърдя, че съм експерт, цял живот това съм работил в областта на опазване на околната среда, това ми е и образованието“, посочи Георгиев, член на ГЕРБ.

Досегашният председател на Управителния съвет на Югоизточното горско предприятие Румен Желев също е бил освободен, потвърди самият той.

„Заповедта на министъра на земеделието и храните е от 8 юли, а я получих по пощата на 29 юли, изпратена е 4 дни по-рано“, обясни инж. Желев.

„Мотивите са, че нямам качества да изпълнявам тази длъжност“, посочи той.

„Явно не се справям добре“, добави Желев.

Той не коментира дали освобождаването му е политическо предвид партийната му обвързаност с ГЕРБ.

#Бойчо Георгиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Околна среда
Последно от Околна среда

Всички новини от Околна среда »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници