Граждани искат от Фандъкова информация за протестите

Граждани искат от Фандъкова информация за протестите
A A+ A++ A

Гражданската инициатива „За нов Обществен договор“ внесе в Столична община официално писмо във връзка с обществените прояви в София в последните 50 дни. В документа се настоява за конкретни действия от страна на градската управа, които да спомогнат за по-добрата организация на града и възстановяване на неговия нормален ритъм по време и след различни активности на открито, съобщиха от гражданската инициатива.

„Вярваме, че кметът Йорданка Фандъкова ще чуе исканията ни и най-накрая ще бъдат взети сериозни мерки за подобряването на неуредиците в града, които пречат не само на столичани, но и на всички гости на града“, заяви Стоян Тодоров от гражданската инициатива.

В писмото си вносителите призовават още за ежедневно подаване на информация до гражданите чрез ефира на избрана обществена медия, която се отнася за точните локации, в които ще протече проявата, заявителя на протеста или митинга, всеки начален и краен час на предвидените за деня обществени прояви, графика и промяната на линиите на градския транспорт за съответния ден и т.н.

(По БГНЕС)

#граждани #София #протести #информация #Фандъкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници