Докладът за Пламен Горанов е във ВКС

Докладът за Пламен Горанов е във ВКС
36-годишният Пламен Горанов се самозапали на 20 февруари в знак на протест срещу управлението на Община Варна и загина на 3 март. Снимка: „24 часа“
A A+ A++ A

Докладът за разследването на смъртта на Пламен Горанов се намира във Върховната касационна прокуратура, заяви окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров, предава БГНЕС.

Той отказа да отговори на въпроса на журналист защо от Районната прокуратура не са изнесени данни за приключилото разследване, както беше обещано пред медиите.

„Не знам кой какво е обещавал. Делото е под специален надзор. Докладът на наблюдаващия прокурор е предаден на Окръжна прокуратура, а в момента е във Върховна касационна прокуратура“, коментира прокурорът.

36-годишният Пламен Горанов се самозапали на 20 февруари в знак на протест срещу управлението на Община Варна и загина на 3 март.

Разследването за смъртта на младия мъж започна като проверка за евентуално подбудителство към самоубийство срещу неизвестен извършител, а срокът за приключването на делото беше удължаван три пъти.

#Пламен Горанов #ВКС #разследване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници