Moto X няма да се продава в Европа

Moto X няма да се продава в Европа
A A+ A++ A

Mototola няма за пуска своя нов смартфон Moto X на европейския пазар. Тази разочароваща новина дойде директно от Motorola. Дъщерната компания на Google обаче побърза да уточни, че това в никакъв случай не означава пренебрегване на европейския пазар. От Motorola уточняват, че Moto X е просто първият от цяла серия нови продукти със същото име, които ще бъдат пуснати в продажба и извън САЩ.

Според говорител на компанията ставало дума за изключителни смартфони, като за момента няма обявени никакви детайли около самите продукти или срок за тяхната пазарна премиера. В същото време станаха ясни и цените на Moto X в САЩ и те са доста солени. Операторът AT&T предлага модела с 16 GB за 574,99 долара, а този с 32 GB - за 629,99 долара. И в двата случая става дума за телефони без договор, но кодирани към мрежата на AT&T. Както писахме, с двугодишен договор цената на телефона е съответно 200 и 250 долара.

http://www.pocket-lint.com/news/122689-no-moto-x-for-the-uk-other-cool-and-exciting-devices-in-the-portfolio-planned-for-europe

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници