Нов мениджърски екип ще ръководи GLOBUL

Нов мениджърски екип ще ръководи GLOBUL
A A+ A++ A

След като в края на юли беше приключена продажбата на GLOBUL на норвежката компания Telenor, а от 1 август управлението на компанията беше поето от Стейн-Ерик Велан, вече са известни и промените в мениджърския екип на оператора. На досегашните си позиции остават Ирина Василевска като мениджър отдел "Правни отношения и защитена информация", Ангелина Лякова като мениджър "Регулаторен отдел", Борис Тачев като директор "Човешки ресурси" и Ясен Гуев като директор "Корпоративна политика" на GLOBUL и GERMANOS.

Главен финансов директор на GLOBUL става Терье Борге, който през последните три години е бил главен финансов директор на телекомуникационната компания DiGi (Малайзия). Саша Филипович става главен търговски директор на оператора. Атик Ахмад е назначен за главен технически директор на GLOBUL и GERMANOS, където идва от Telenor Черна гора.

Брад Байблоу заема поста главен маркетинг директор. Преди това той е работил като главен маркетинг директор и директор "Корпоративни клиенти" в Telenor Черна гора. Бьорн Ракенес ще бъде Директор "Доставки и логистика", Владимир Радойчич става главен директор "Проектиране и управление на мрежата", а на поста главен директор "Стратегия" ще застане Торстейн Педерсен.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници