Хванаха 19 нелегални имигранти на българо-турската граница

Хванаха 19 нелегални имигранти на българо-турската граница
В Гранично полицейско управление-Свиленград са били задържани трима мъже без документи, които казали, че са от Алжир и Гана. Снимка: "Фокус"
A A+ A++ A

19 чужди граждани, преминали незаконно българо-турската границата, са задържани през изминалото денонощие, съобщава „Гранична полиция”, предава „Фокус“.

Служители от Гранично полицейско управление-Елхово са задържали в землището на с. Голям Дервент 12 мъже без документи за самоличност, които казали, че са от Сирия и Гана.

В понеделник вечерта, след подаден сигнал от оператора на интегрираната система за наблюдение на границата, в землището на с. Присадец, община Тополовград, са били установени шест души без документи за самоличност, по техни данни семейство сирийски граждани – мъж, жена и четири деца.

В Гранично полицейско управление-Свиленград са били задържани трима мъже без документи, които казали, че са от Алжир и Гана.

В понеделник следобед на ГКПП-Капитан Андреево при проверка на влизащ в страната камион, в товарния отсек граничните полицаи открили двама мъже, сирийски граждани, без документи за самоличност. Те също са задържани в ГПУ-Свиленград.

На българо-сръбската граница са бли задържани осем души, опитващи се да преминат в Сърбия. Те са от Мароко, Алжир, Гана и Ирак, намерени са в землището на с. Калотина.

Всичките са със статут на бежанци в България. Задържани са в ГПУ-Калотина.

#нелегални имигранти #българо-турска граница

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници