Робърт Дауни Дж. в новата рекламна кампания на HTC

Робърт Дауни Дж. в новата рекламна кампания на HTC
A A+ A++ A

Предни дни HTC публикува в интернет няколко загадъчни видеоклипа, за които предположихме, че може да са свързани с новата маркетингова кампания на компанията, основната роля в която ще е поверена на Робърт Дауни Дж. Оказа се, че това е точно така. HTC потвърди, че засилва маркетинговите си усилия, а кампанията Change ще акцентира върху постиженията на тайванците през 17-годишната им история. Първата реклама ще се появи в YouTube на 15 август, а след това ще се излъчи по телевизията и ще може да бъде видяна в някои кина.

Звездата от поредицата за "Железният човек" ще бъде ангажирана за период от 2 години срещу сумата от 12 милиона долара. През това време Дауни ще промотира различни продукти на компанията и ще има последната дума по отношение на вида на рекламите, в които ще участва, като ще работи в тясно сътрудничество с глобалната агенция на HTC 171 Worldwide (WWP Group).

Кампанията ще се разгърне на три фази, а първата ще изтъкне бранда на HTC и ще покаже какво означава за различните хора. Втората ще акцентира върху иновациите на компанията като BlinkFeed, Video Highlights и BoomSound. След това ще последват и допълнителни клипове, които ще демонстрират как продуктите на HTC помагат да хората да променят живота си.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници