Михаил Миков поздрави женския национален отбор по волейбол

Михаил Миков поздрави женския национален отбор по волейбол
Михаил Миков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати на 12 август 2013 г. поздравителен адрес до състезателките от женския национален отбор по волейбол за победата им над отбора на Бразилия на турнира от Световната "Гран При" в Пуерто Рико, съобщи БГНЕС.

"Най-топло и от сърце ви поздравявам по повод забележителната ви победа над олимпийския шампион по волейбол – отбора на Бразилия, на турнира от Световната "Гран При", пише в писмото си Михаил Миков.

"С категоричния си триумф вие за пореден път демонстрирахте безспорните си качества на спортисти от най-високо световно ниво. Вашият изключителен подвиг, с който зарадвахте не само почитателите на волейбола, но и всеки български гражданин, е красноречив израз на силата на вашия спортен дух. Той е убедително доказателство за традициите и професионализма в националната ни школа по волейбол", се посочва в писмото.

В поздравителния адрес председателят на Народното събрание изразява увереност, че българският женски отбор е способен да изкачи всеки един връх, към който се е устремил.

"Вярвам във вашата упоритост, във вашето майсторство, във вашата отдаденост на каузата на националния ни женски волейбол!", пише в адреса председателят на парламента.

#Михаил Миков #волейбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници