Президентът на ФИЛА пристигна в София

Президентът на ФИЛА пристигна в София
Шефът на Международната федерация по борба (ФИЛА) Ненад Лалович ще бъде гост на световното първенство за юноши и девойки в "Арена Армеец" (13-18 август) Снимка: livesport.bg
A A+ A++ A

Президентът на Международната федерация по борба (ФИЛА) Ненад Лалович вече е в София. Сърбинът бе посрещнат на летището от шефа на Българската федерация по борба Валентин Йорданов.

Лалович идва в столицата ни от Москва, където имаше среща с повече от 30 представители на МОК по време на световното по лека атлетика. Късно тази вечер у нас пристига и една от най-влиятелните фигури в Изпълкома на ФИЛА Михаил Мамиашвили (Русия). В София вече е и бившият президент на ФИЛА Рафаел Мартинети (Швейцария), предаде БГНЕС.

Утре Лалович ще има среща със спортния ни министър Мариана Георгиева. На визитата в министерството от 11 часа ще присъства и Цено Ценов, президент на Европейската федерация по борба и член на Изпълкома на ФИЛА, както и Валентин Йорданов. В четвъртък от 14 часа е планирана среща на Лалович с президента Росен Плевнелиев.

Малко по-късно днес ще бъде теглен жребият за първите категории на световното първенство за юноши и девойки в "Арена Армеец". Схватките започват с класическия стил утре, 13 август, от 9 часа. Утре е и откриването на първенството от 18 часа, а след това са и първите финали.

#Ненад Лалович

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници