"Локо" (Сф) победи "Черноморец" с 2:1

"Локо" (Сф) победи "Черноморец" с 2:1
"Локо" (Сф) победи "Черноморец" с 2:1. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Отборът на "Локомотив" (София) победи "Черноморец" с 2:1 в последния мач от четвъртия кръг на "А" група, игран на стадиона в столичния квартал "Надежда", предаде БГНЕС.

Двубоят бе официален дебют за новия наставник на "железничарите" Стефан Генов, но гостите от Бургас започнаха по-силно и поведоха в резултата в 18-та минута, когато капитанът на тима Лъчезар Балтанов реализира дузпа, отсъдена за игра с ръка на Румен Трифонов в наказателното поле. Само три минути по-късно "акулите" можеха да удвоят преднината си, но ударът от движение на Амари срещна напречната греда. Малко преди почивката Маркиньос изравни резултата след точно изпълнение от пряк свободен удар.

През втората част преобладаваше битката в средата на терена и нямаше много голови положения, но все пак в края домакините натиснаха и успяха да стигна до победен гол. Негов автор отново бе Маркиньос, който засече с глава центриране от корнер на Тодор Христов. По този начин "Локомотив" записа първа победа от началото на сезона и с актив от четири точки излезе от зоната на изпадащите, докато "Черноморец" записа трета поредна загуба в шампионата и вече е на 11-то място.

#"Черноморец" #Стефан Генов #Лъчезар Балтанов #Маркиньос

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници