Ето как ще изглежда външната камера на Sony за Xperia

Ето как ще изглежда външната камера на Sony за Xperia
A A+ A++ A

През юли писахме за любопитен слух, който подсказваше, че Sony работи по иновативна приставка за смартфоните си. В нея са вградени фотографски сензор с голям размер, качествена оптика с приближение, процесор, батерия, слот за памет и NFC и Wi-Fi възможности, а като дисплей и интерфейс за управление се използва смартфона, към който е прикрепена джаджата. Чрез него ще става редактирането на снимките и споделянето им онлайн.

От сайта SonyAlphaRumors идват първите снимки на иновативната приставка, която в началото ще се предлага в два варианта (DSC-QX10 и DSC-QX100). Едната ще има G обектив с 10х оптично приближение (f/3.3-5.9) и 1/2.3" 18МР CMOS сензор, който вероятно ще осигури качество на изображението сходно с това Samsung Galaxy Camera.

Второто устройство ще е от по-висок клас и ще предложи сензор (1" Exmor R с резолюция 20.2МР) и оптика (f/1.8 Carl Zeiss) като тези във фотоапарата Sony DSC-RX100 II. Премиерата на приставките може да се състои в началото на септември преди началото на изложението IFA, когато очакваме и представянето на смартфона Sony Honami.

http://www.sonyalpharumors.com/sr5-hot-first-images-of-the-new-dsc-qx10-and-dsc-qx100-lens-cameras/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници