Windows 8.1 идва през октомври

Windows 8.1 идва през октомври
A A+ A++ A

Windows 8.1 по всяка вероятност ще излезе официално в средата на октомври. Поне това твърди Мери Джо Фоули от ZDNet. Според неин източник версията RTM (Release to Manufacturing) на Windows 8.1 ще бъде пусната към OEM производителите до края на този месец, а от Microsoft са потвърдили, че смятат този път да съкратят времевия прозорец между публикуването на кода към производителите и пускането на пазара за крайни потребители.

Всичко това сочи, че най-вероятно финалната версия на Windows 8.1 ще бъде налична в средата на октомври, което има и своята логика, защото по този начин производителите на хардуер ще могат да хванат силния коледен сезон. В подкрепа на това твърдение е изтичането и на нова версия (9471) на операционната система през последния уикенд, която вече е в почти завършен вид. Все пак в периода до излизане на устройствата с Windows 8.1 и наличието на ъпдейта за потребителите на Windows 8 Microsoft ще продължи да работи по платформата и да отстранява бъгове.

Потребителите, които се надяват да получат ранен достъп до RTM версията чрез акаунтите си в MSDN или Technet, ще останат разочаровани, тъй като Microsoft не възнамерява да публикува там финалния код до търговската наличност на Windows 8.1.

http://www.zdnet.com/microsofts-windows-8-1-when-will-users-get-the-final-bits-7000019281/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници